Környezetbarát háztartási és ipari megoldásokat kínálunk

biopc.hu - szennyvízkezelés - természetes szerveshulladék lebontás - környezetvédelem - bioenzim termékek - webBolt

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

A szennyvízzel távozó zsír mindenütt probléma. Vendéglátó- és szálláshelyek zsírfogóinak esetében különösen…


Amit kínálni tudunk a zsírfogók és a csatornahálózat környezetbarát és fenntartható karbantartására:


BIO-PC 500 tabletta

A háztartási BIO-PC tabletta nagyobb kiszerelésben. Használata a zsírfogók hatékonyságát nagyban növeli, nevezhetjük előtisztítónak is. A BIO-PC tablettában lévő enzimek a zsírt elfolyósítják, a baktériumok pedig megeszik! Ezért kiemelkedően hasznos és fontos használata a háztartásokban, éttermekben, szállodákban és bárhol, ahol magas a zsír és szerveshulladék tartalma az elfolyó szennyvíznek!

Működési elve bővebben a háztartási oldalon olvasható.

BIO-PC termékek alkalmazásával az elfolyó szennvvíz zsírtartalma jelentős mértékben lecsökken és a normális esetben kimenő, tisztább szennyvíz VALÓBAN SOKKAL TISZTÁBB és SZAGMENTES lesz.


BIO-PC BALL óriástabletta

BIO-PC™ BALL önadagoló óriástabletta az ipari alkalmazások mellett a legegyszerűbb módszer a zsírfogók tisztítására.

A BIO-PC BALL óriástabletta 60mm átmérőjű, 30 mm magas, 100g tömegű. Műanyaghálóban, 3m hosszú függesztő zsinórral, egyenként csomagolva készül.

Különleges kialakítása révén, hatóanyagát hosszú idő (10-14 nap) alatt adja le. A zsírfogó tisztán tartása az elfogyott tabletta időszakos pótlására egyszerűsödik.

A termék főként enzimeket és kis koncentrációban mikroorganizmusokat tartalmaz. A folyamatos enzim adagolással biztosítható a biológiai lebontás első fázisa, a hidrolízis. Az így keletkező termékek szagtalanok, és táplálékként szolgálnak a mikroorganizmusok számára.  Rendszeres alkalmazása megszünteti a zsírlerakódásokat és megakadályozza a későbbi zsírkiválást. 

webBoltunk kínálata


BIO-PC webBolt
A bevásárlókosara jelenleg üres.