Környezetbarát háztartási és ipari megoldásokat kínálunk

biopc.hu - szennyvízkezelés - természetes szerveshulladék lebontás - környezetvédelem - bioenzim termékek - webBolt

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

A bioenzim termékek csatornahálózati és üzemi alkalmazására több módszer is kínálkozik. A mikroorganizmusokat is tartalmazó BIO-PC™ koncentrátumok a teljes biológiai lebontási folyamatot képesek kiszolgálni.
BIO-PC™ ECO koncentrátum


A BIO-PC™ ECO koncentrátum enzimeket, 12 különböző mikroorganizmus törzset, a mikroorganizmusok növekedéséhez szükséges tápanyagot, vitaminokat és egyéb kiegészítőket tartalmaz. A termék felhasználás előtt 24 órás, bioreaktoros előkészítést igényel. Kijuttatása élőmunka igényes, alapos helyismeretet igénylő szervezési (és ellenőrzési) feladat. Gyakorlatban jól összekapcsolható a rendszeres csatornahálózat ellenőrzési tevékenységgel. Csatornahálózati adagolásra ajánljuk, elsősorban gravitációs hálózatokon.

Ajánlott adagolás: 20mg/m3 (50.000m3/kg)
BIO-PC™ BASIC koncentrátum


Az BIO-PC™ BASIC koncentrátum enzimeket és 7 különböző mikroorganizmus törzset tartalmaz. Csatornahálózati adagolásra ajánljuk, nem atmoszférikus rendszerekben is. Előkészítést nem igényel.

Ajánlott adagolás: 125mg/m3 (8.000m3/kg)
BIO-PC™ START koncentrátum


A BIO-PC™ START koncentrátumot tisztítótelepek levegőztető medencéjébe adagolva, a biológiai lebontás be- vagy újraindítására, intenzifikálására ajánljuk.

Ajánlott adagolás: 100mg/m3 (10.000m3/kg)
BIO-PC™ BALL önadagoló óriástabletta


A BIO-PC™ BALL önadagoló óriástabletta a legegyszerűbb módszer az enzimadagolásra. A termék főként enzimeket tartalmaz (kis koncentrációban mikroorganizmusokat). A folyamatos enzim adagolással biztosítható a biológiai lebontás első fázisa, a hidrolízis. Az így keletkező termékek szagtalanok, és a szennyvíztelepre érkezve, (az oxidációs medencében) azonnal hasznosítható táplálékként szolgálnak a mikroorganizmusok számára.   Rendszeres alkalmazása megszünteti a zsírlerakódásokat és megakadályozza a későbbi zsírkiválást. Rendkívül alacsony az élőmunka igénye. Vákuumos ill. nyomott szennyvízrendszerek biológiai karbantartására kizárólagos megoldás.

BIO-PC BALL TERMÉKISMERTETŐ PDFTermészetesen, lehetséges az alkalmazások tetszőleges kombinációja is. A költséghatékony megoldás érdekében kérje tanácsunkat.

Elérthető előnyök:


 

webBoltunk kínálata


BIO-PC webBolt
A bevásárlókosara jelenleg üres.